Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.Октобар 2011 КОНЦЕРТ ЗА КОСОВО ! ! !
Јутрос када сам видео Рођаков упис и скупљену цифру од 8.000 евра срце ми је било димензија Велике Србије Smile. Обрадовао сам се као мало дете и скоро заборавио на два бода која смо синоћ изгубили у судијској надокнади. Одавно сам замишљао и предлагао онакав вид скупљања помоћи (дуж целе трибине) за наш народ на Косову и Метохији и коначно сам дочекао. Сигуран сам да је ово тек почетак и знам да се навијачка група Делије Север неће на овоме зауставити.
Што се тиче навијачког издања од синоћ сувишно је трошити било какве речи. Био је то прави мали дерби на трибинама. Кренуло је паролама против власти и срамног отказивања хуманитарног концерта. Затим шеталица са бебом и надалеко позната парола. Вијорило се на десетине барјака, певало и спорадично палила пиротехника. А онда на почетку другог полувремена долази шлаг на торту. Врхунска кореографија која можда и није ништа ново јер је јавност већ навикнута на спектакле које на стадионима приређује навијачка група Делије Север. Кореографија која још једном показује ко је ко на тифо сцени. Након кореографије креће још један врхунски пиро шоу у режији наше навијачке групе.
Не волим да спомињем противничке навијаче али морам да признам да су са својом бројношћу и издањем у кавезу и они бар мало заслужни што је синоћна утакмица понела епитет "малог дербија".
Можда је целокупну слику од синоћ мало покварило губитак два бода у судијској надокнади али Црвена Звезда је исувише велики клуб да би јој то представљало проблем. Све у свему прелепо навијачко вече на Маракани и што је најбитније хуманитарна акција је изведена онако како је замишљена ма колико се неки другии фактори трудили да нас у томе спрече. Сада могу да на миру цркавају од муке јер су Делије своју замисао спровеле у дело.
Кокеза лопове !!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: 1.Октобар 2011 КОНЦЕРТ ЗА КОСОВО ! ! ! - by Kapetan Kuka - 10-02-2011, 08:44 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)