10-24-2011, 12:00 PM
Господин ништа није рекао што се већ незна,сви то знају,Ми ,Амери,Швабе,Жабари,Енглези,Французи...сви,сви знају...
АЛИ ЈЕ ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ У ТОМЕ ШТО НИКО НИШТА НЕ ПРЕДУЗИМА!
можда се питате зашто?
Ја ћу вам рећи,ЊИМА ТО ОДГОВАРА,и жабарима и швабама,америма,енглезима,французима...
Зато те ''силе'' не ратују међусобно,јер имају исти циљ,желе да владају заједно,јер су тако јачи...
и да,желим да се кладим,да чим се заврше срања у Либији и док се исцрпи нафта,они прелазе на неку другу државу у Африци(можда Египат),док тамо не исцрпе црно злато,а за собом остављају колоније,марионете властодржаца који ће да им буду покорни,и где ће народ још теже живети.
Ко може стати на пут бахатом систему ''великих сила''?
Русија?
Зашто чека?или можда,кога чека?
Надам се да ће мо бити сведоци историје,када ће велике силе да буду мале,а мале да исто остану мале...јер и ако мале постану велике,то неће испасти добро...
АЛИ ЈЕ ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМ У ТОМЕ ШТО НИКО НИШТА НЕ ПРЕДУЗИМА!
можда се питате зашто?
Ја ћу вам рећи,ЊИМА ТО ОДГОВАРА,и жабарима и швабама,америма,енглезима,французима...
Зато те ''силе'' не ратују међусобно,јер имају исти циљ,желе да владају заједно,јер су тако јачи...
и да,желим да се кладим,да чим се заврше срања у Либији и док се исцрпи нафта,они прелазе на неку другу државу у Африци(можда Египат),док тамо не исцрпе црно злато,а за собом остављају колоније,марионете властодржаца који ће да им буду покорни,и где ће народ још теже живети.
Ко може стати на пут бахатом систему ''великих сила''?
Русија?
Зашто чека?или можда,кога чека?
Надам се да ће мо бити сведоци историје,када ће велике силе да буду мале,а мале да исто остану мале...јер и ако мале постану велике,то неће испасти добро...
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
![[Image: gzm-1.gif]](http://i236.photobucket.com/albums/ff187/KodiDSCZ/Delije/gzm-1.gif)