Pretpostavljam da je takvih i sličnih komentara bilo i da će ih biti i ubuduće kada god su navijači Zvezde u pitanju. Svesna sam da je iluzorno očekivati da policija bude ono što bi morala biti; da država odrađuje ono što bi morala odrađivati. Jedno mi smeta, kako takav članak može opstati na jednom javnom mestu? Tu je problem administracije foruma. Možda se stiče utisak da je forum manje važna stvar ali nije. To je odraz naše jadne svakodnevnice, nažalost jadne.
Imam svoj forum i otvorila sam temu o Urošu Mišiću. Bilo je tu raznih komentara ali ovakih i sličnih, NI SLUČAJNO. I da se neko oglasio na ovako uvredljiv način, ne da bi post bio obrisan, već bi član bio banovan na određeno a možda i neodređeno vreme, bez obzira na moju fleksibilnost.
Takvu uvredu poistovećujem sa uvredama po nacionalnoj, verskoj i rasnoj pripadnosti.
Vama hvala na lepom komentaru podrške.
Veliki pozdrav!
Imam svoj forum i otvorila sam temu o Urošu Mišiću. Bilo je tu raznih komentara ali ovakih i sličnih, NI SLUČAJNO. I da se neko oglasio na ovako uvredljiv način, ne da bi post bio obrisan, već bi član bio banovan na određeno a možda i neodređeno vreme, bez obzira na moju fleksibilnost.
Takvu uvredu poistovećujem sa uvredama po nacionalnoj, verskoj i rasnoj pripadnosti.
Vama hvala na lepom komentaru podrške.
Veliki pozdrav!