02-20-2004, 10:21 PM
Quote:Forever Ultras Wrote:Nije istina da nema "ko drugi", to je ista prica koju su nam prosipali "slobisti" u godinama iza nas... Ja mislim da osim mesta predsednika Vlade, to je drugo mesto na koje se "pali" svaki Srbin..
????, ????? ???? ?? ????????? ????? 5. ???????, ????? ????????. ???? ??? ??? ??????? ????? ? ???, ??? ???????????? ????? ?????? ?? ??? ???? ?? ??????? ??? ?????????, ???????? ? ???????????, ?????? ??? ??? ? ???? ????????? ?????, ?????????? ???? ?? ? ????? ???? ????????? ?? ?????????, ??????? ?? ???????, ?????? ?? ???????, ?????? ?? ?????????, ????????? ?? ??????...??? ?? ???? ? ???? ?????, ??? ???? ???? ?? ???...? ?? ?????? ?...????.
???? ???? ??? ?? ?? ????? ???? ???? ????? ??? ????? ??????. ???? ???. ???? ?? ??? ???????... namigivanje
Ihaj, pa tu smo znaci. Ajde to sto skreces na politiku, ali nisam ocekivao da ce skretanje biti bas toliko "u levo"... namigivanje
Da sam se ja pitao, visio bi mi na sred Terazija, od izdaje Krajine pa sve do gluposti u koje nas je uvalio kao narod, generalno. Pojam kolektivne krivice ne postoji kao takav, niti je neko u svetu

Necu da komentarisem one glupave pretnje po net-u, kao da se ne poznajete, kao da zajedno niste popili pivo, kao da niste navijaci istog tima... Mila? Sta to treba da znaci...? Pa cemu gubljenje nerava? Zar je jedan Dzaja vredan da se mi izmedju sebe, na opstu radost glodara i drugih domacih stetocina, svadjamo i mrzimo? Pamet u glavu, svaki covek na tribini nam je bitan, mozda i Dzaja, kao pocasni predsednik, ali Bosanca bih da glodarima. Cak bih i platio da ga uzmu...
Vidimo se sutra, svi od reda, i nemoj da vam neke gluposti, svima, padaju na pamet... Godrin odlazak nemam nameru da prihvatim, a nadam se ni ostali...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!