02-19-2004, 11:23 PM
Quote:Pitam se, zasto su 'ladno zaobidjeni svi igraci od, recimo '85 pa do danas, sem Ivana Adzica, ako je to nas bivsi kapiten? Da li neko vidi direktore nekih sonzorskih firmi, ajde ako je neko upucen da odgovori. I Dobrivoje Jankovic , da li je to onaj zmagoslav od novinara. A ako jeste, koliko se secam, taj je uvek favrizovao partizane, koji ce moj sad u Zvezdi. Bolje da su zvali Milojka Pantica (izlaze igraci Partizana, a evo i nasih)!
godra - the monografija legend, Dobrivoje je cigan. secam se da su bila 3 novinara u sportskoj rubrici politike. dobrivoje, dragan stojkovic (ne pixi) i zivomir milojevic. prva dva cigana ali umerena. z milojevic najgori grobar. secam se njegovih textova - nikad ne upotrebi rec partizan nego sve neke opise: prvak, crno bela masina, parni valjak i slicno.
tuzno je sve ovo. sta je koji qrac bajata uradio za zvezdu? osim te nesrecne pesme.
samo mojne da gresite dusu oko foto radnje. pa zar ste zaboravili sezonu kad smo bili prvaci? zika slika? a on je kao svetski gigant bio? ne kazem ja da su ovo dobri sponzori, daleko od toga. ali ko sto neko rece, boli qrac prave sponzore za zvezdu kad nemaju nista od toga. jedini sponzori koji su se navukli su ortaci bosketovi.
zaboravih da kazem, ove slike sam mogao i ja i 70% ljudi na forumu da nacrta i kaze 'vidi, mene ako izaberete ja cu da izgradim ovo. treba mi 235miliona i za 15 godina imacete stadion do jaja.' samo mandat i gomila para i pakao. ma teraj govna u pm.
o. You're not a bad person.
You're a terrific person.
You're my favorite person.
But every once in awhile...you can be a real cunt.
You're a terrific person.
You're my favorite person.
But every once in awhile...you can be a real cunt.