02-19-2004, 01:15 PM
Quote:Sad sam na SOS-u odgledao melo od te ultra famozne konferencije. Ja sam blago receno zgrozen! Boske da bude gen. direktor?! I jos aplauzi?! Ovo je stvarno za srcku! Mislim, nemoj neko da mi prica kako nema boljeg, kako su svi oni zlatni, mene srce
Nisam hteo o ovome da pisem dok ga nisu izabrali, a sada mi se sve toliko zgadilo da nemam reci... Bosketa za generalnog direktora?! Da nisam video sliku mislio bih da me Godrinjo pali za pricu...
Nije istina da nema "ko drugi", to je ista prica koju su nam prosipali "slobisti" u godinama iza nas... Ja mislim da osim mesta predsednika Vlade, to je drugo mesto na koje se "pali" svaki Srbin.. a o privatizaciji istog necu ovom prilikom. Svi se kao, fol, cudite, zasto niko nece da ulozi kintu u nas klub? Pa nece jer nista nije regulisano oko vlasnistva, a to najvise i odgovara onima koji za to vreme rukovode klubom...
Ma uostalom, vidim da se gotovo svi slazemo oko ovoga, nije ni potrebno vise pricati o ovome, Boske je samar u lice svima onima koji su kritikovali nase neuspehe i nesposobnost u radu kluba i marketinga u proteklo vreme... A tek ona srceparajuca prica o tome, kako je eto mislio da se povuce, ali ipak ce da pobegne... Mucno.. Bolje da je otisao kao legenda, kao car, treba znati kada covek mora da se povuce iz neke price...
Gde su pare od onolikih transfera? Na tom pitanju treba insistirati...
Onima koji ce ga braniti i onima koji u svakom mom postu vide crvenu maramu, pa se na iste zalecu poput nervoznih bikova, Dzaja nije Zvezda, niti je ikada bio, niti ce ikada biti. Zvezda je nacin zivota. Strast. Misao sa kojom se probudis. Razlog zbog kojeg se napijes sa ortacima. Povod za suzne oci kada prepricavas sebi drage stvari. Asocijacija na prijatelje oko sebe sa kojima si proveo lepe i ruzne trenutke. Tatoo. Sve...
A on? Bivsi fudbaler...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!