02-19-2004, 10:14 AM
Sad sam na SOS-u odgledao melo od te ultra famozne konferencije. Ja sam blago receno zgrozen! Boske da bude gen. direktor?! I jos aplauzi?! Ovo je stvarno za srcku! Mislim, nemoj neko da mi prica kako nema boljeg, kako su svi oni zlatni, mene srce steze kad procitam sve detalje sa te skupstine. Sad kad mi je objasnjeno ko su sponzori, pa od cega Boske misli da izgradi sve ono sto je lepo nacrtao? Ili ce da se vodi kampanja da cigani piju Rex kafu. Ljudi, ovo su jako zajebane stvari, Zvezdu vode neskolovani, u UO se ulazi kako ti padne napamet (citaj - moras biti dobar sa sefom ili Bosketom), ali vrhunac svega da Boske bude gen. direktor?! Ajde vi koji branite Dzaju, odgovorite zbog cega ovaj skandalozan predlog. Da covek koji ne zna da kaze Zvezda postane numero 1! I to ga Dzajic predlozi. Mislim, evidentno je da Dzaja nije sastavljao to sto je citao...
Ode Zvezda u tri lepe... Jedina svetla tacka je prisustvo Zike Pauka u UO, ali mislim da nece mnogo da se pitta. Kao i 4 navijaca. Ali posto verujem da njihovo obitavanje u UO ce se svesti kao i na obitavanje u UO KK i VK, to i nije toliko velika stvar. U Zvezdi poteze povlace matore drtine, bolje da se skupi neka kinta za sahrane, jer kad one sede kose pocnu da se razboljevaju, najebasmo ga mi. Na sta je Zvezda spala da je vodi savet staraca, niko skole nema, svi drugari i kompanjoni, a Boske em sto prevodi rubrike o ekonomije, krenuo i da sastavlja govore.
Ovako je krenulo i sa Slobom, pa se zna kako se zavrsilo, zajmovi, preporodi, obecanja....
Ode Zvezda u tri lepe... Jedina svetla tacka je prisustvo Zike Pauka u UO, ali mislim da nece mnogo da se pitta. Kao i 4 navijaca. Ali posto verujem da njihovo obitavanje u UO ce se svesti kao i na obitavanje u UO KK i VK, to i nije toliko velika stvar. U Zvezdi poteze povlace matore drtine, bolje da se skupi neka kinta za sahrane, jer kad one sede kose pocnu da se razboljevaju, najebasmo ga mi. Na sta je Zvezda spala da je vodi savet staraca, niko skole nema, svi drugari i kompanjoni, a Boske em sto prevodi rubrike o ekonomije, krenuo i da sastavlja govore.
Ovako je krenulo i sa Slobom, pa se zna kako se zavrsilo, zajmovi, preporodi, obecanja....
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
![[Image: banner.jpg]](http://www.delije-caffe.net/godra/Razno/banner.jpg)