05-23-2004, 12:29 AM
Inace i dalje cekam da cujem kako sam valjao karte i propusnice. Ima na forumu i onih kojima nisam uspeo da izvadim propusnicu pa sam predlozio jednom od prijatelja da mu za KK doplatim razliku u odnosu na redovnu propusnicu kako bih mu pomogao u tom trenutku a nije imao sansi da dobije po ceni po kojoj sam dobio ja (650 dinara). Ovo za karte i propusnice bila je ozbiljna optuzba. Nikada nisam dinara uzeo od Zvezde, a dao sam joj mnogo (vreme, novac, sebe..) i zato me je ovo posebno povredilo...
Kako bi izbegli u porukama samo licna prepucavanja, da dopisemo i nesto novo oko Dzaje i Uprave. Taj isti Muslin spasio je Dzaji fotelju na pocetku prosle sezone jer je i tada bio ogroman revolt protiv njega i njegovih bajki.. donekle je i sam kriv sto je prosao tako kako je prosao...
poz,
budimir
Kako bi izbegli u porukama samo licna prepucavanja, da dopisemo i nesto novo oko Dzaje i Uprave. Taj isti Muslin spasio je Dzaji fotelju na pocetku prosle sezone jer je i tada bio ogroman revolt protiv njega i njegovih bajki.. donekle je i sam kriv sto je prosao tako kako je prosao...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!