05-23-2004, 11:01 PM
Nije mi zao sto je Muslin otisao, ali ne mogu da shvatim kako smo to mi kao navijaci nemocni da uradimo bilo sta po pitanju Dzaje i uprave. Stvarno bi trebalo svu ovu diskusiju preneti na visi nivo. Akcije, propaganda, letci, novine, televizija valjda ima nekoga u ovoj Srbiji ko nije korumpiran a da moze nesto da kaze.
Neka se napravi neka private anketa ovde na forumu, ko moze, ko hoce da pomogne u takvim stvarima. Da se kontaktiraju te vodje da i mi ostali koji nismo u "ekipi" znamo sta da ocekujemo ili radimo.
Stvarno dokle bre vise mi ovde tupimo i drvimo ne valja ovo ne valja ono, vecina se slozi, ali to niko bre ne postuje. Kao da smo mi glupavi i sugavi ili ne znam sta.
:zbunjen
:bes
:flasa :flasa :flasa
Neka se napravi neka private anketa ovde na forumu, ko moze, ko hoce da pomogne u takvim stvarima. Da se kontaktiraju te vodje da i mi ostali koji nismo u "ekipi" znamo sta da ocekujemo ili radimo.
Stvarno dokle bre vise mi ovde tupimo i drvimo ne valja ovo ne valja ono, vecina se slozi, ali to niko bre ne postuje. Kao da smo mi glupavi i sugavi ili ne znam sta.
:zbunjen
:bes
:flasa :flasa :flasa