05-27-2004, 11:58 AM
Quote:To sto si se registrovao na ciganskim forumima u poslednja cetiri dana i to da bi raspredao o Dzaji i odlasku Muslina...
Jel' to tebi Dzaja "nije izasao u suret",ili si jedan neostvareni lik u politici i na stadionu,
vise, kad se nisi setio da budes deo Cigana i Zvezde mnogo ranije?(pa makar putem interneta)
Ti meni nesto smrdis...I ne mozes da pises sve kako zelis,bez obzira sto ti je jedan od moderatora pozeleo dobrodoslicu,a saznaces i zasto!I,sta to tebi smeta kod Dzaje i Uprave,a da za to imas pisani ili usmeni (citaj:audio,ili video zapis),argument,pa da klevetas nekoga do mile volje?
Mitke, nemoj da se cudis, ovakvi postovi su deo lokalnog folklora, i sto se tice tebe, ako procitas nekoliko prethodnih strana topika videces da "drustvo u cosku" ovakvim porukama nastoji da obesmisli svaku smislenu raspravu na ovu temu i da sve svede na licne prozivke vredjanja i slicno. Uspeli su mnogima da ogade ne samo ovu raspravu nego i sire... O potpisima necu ovom prilikom, ali videces da su se u userima sa vremena na vreme pojavile i tackice...

Inace, jedva cekam i ja da vidim zasto? namigivanje
Samo uzivaj i pisi jer su tvoji postovi odlicni, to je makar moje misljenje, a verujem da nas ima jos takvih...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!