06-01-2004, 01:22 AM
Quote:? ???? ??????! ???, ???? ?? ??? ???????? ?? ?????, ?? ??? ?????? (???? ?? ???? ???????) ???? ????????? ?? ?? ???? ??????, ??? ?? ??? ??? ???? ??? ???????!
Prijatelju, (ovo ozbiljno mislim) iako se nas dvojica u zivotu necemo sloziti oko politike i nekih drugih stvari, manje vise znas da sam, recimo ja, bio prilicno redovan i u vreme kada nas je bilo po nekoliko stotina na Mari. Meni Dzaja nije svetinja. On jeste legenda naseg kluba, veliki igrac i zasluzan za mnoge uspehe kasnije. Danas, on je bleda slika onoga sto je nekada bio.. Necu da ponavljam sve svoje argumente sa prethodnih 12 strana topica, ali pokusaj da shvatis, Dzaja nije Sever i Dzaja nije Zvezda. Naravno da je puno ucinio za Sever, i u trenutcima teskim za nas (Sloba&Mira) ali to ga ne amnestira od odgovornosti za stanje u kojem smo danas...
I meni puca paja za WC-e i slicne kerefeke, mozda ce Bajevic doneti nesto bolje od Mukija, ali ne mogu da se otmem utisku da Dzaja nije istrosio sebe i da tu vise nema motiva, osim onog za samoodrzanjem i foteljom...

Nemoj da vredjas ljude zato sto misle drugacije. Nema potrebe za povisenjem emocija. Raspust je

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!