06-30-2012, 08:37 AM
(06-29-2012, 10:28 PM)Добровољац link Wrote: Чекај, а ово је примерна слика, шта?!За тебе је скрнављење, ја на то не гледам тако.
Ово је по мени невероватно скрнављење статуе Исуса Христа, замисли на статуи Христа Спаситеља застава Делија и момак са димом!
Није идеалан рад, али је рад који је друкчији и остављен је да се разбије монотонија сличних радова.
(06-30-2012, 07:56 AM)хулиганпгд link Wrote: Нека ми неко каже која је сврха ове теме,да неко намести неку слику,окачи је овде и ми да јој се дивимо?То је чиста глупост,после разноразни клинци користе туђе радове за ко зна шта,раде неке квази налепнице на туђем раду,а плус стављају се неке глупости на теми!Ко уради нешто добро,зна се коме да пошаље и довиђења,не треба све да се нађе на нету...Сврха теме је да момци који тек крећу да се баве оваквим стварима, представе своје радове, на тај начин да напредују и избацују нешто оригиналније. Временом се искристалише од којих корисника се шта може очекивати и у које сврхе се то може искористити. Нико се није родио научен, нити је ико од старта правио идеалне радовем, мора свако да напредује кроз сугестије и критике.
Ко је уопште тај ко ће да одреди да ли је нешто добро или не? Пери се свиђају црнке, Жики плавуше, Мики смеђе. Зато је тема од отварања оваква каква је. Ко жели да качи радове и даје добронамерне критике, добродошао је.
(06-30-2012, 08:20 AM)лерди link Wrote: Тема под кључ!Има ко ће да одлучи да ли тема иде под кључ.
Уосталом ускоро ће цео форум под кључ, па ћете бити задовољни и ви, а и ми.