(07-27-2012, 12:42 AM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: Много размажене европске публике...Чим крене лоше,уместо да погурају,они звижде.Па један челзи,нигде га нема у првенству а осваја на крају лигу шампиона.ЗВЕЗДИ СЕ НИКАД НЕ ЗВИЖДИ,шта год да радила,то је наша љубав и једноставно никад не бих био у стању да звиждим....неко моје мишљење.Можда мало форсирана песма у почетку,али враћајући се са утакмице успут у комбију сам схватио да је песма јако певљива,само је лоше примљена,јер је био слаб квалитет људи на трибини.За 7 дана поправни...СВИМ СНАГАМА УЗ ЗВЕЗДУ !!!
За скоро тридесет година колико идем на утакмице, нисам доживео да Север, сам од себе, пресече песму која се форсира са шипке. Мени је то највећи утисак са саме утакмице. На страну то, што се форсира нова песма на првој утакмици у сезони, на међународној утакмици на коју дође доста "оних који нису редовни", што је песма као прерађена и састављена од неки претходних, што се помиње орање терани и др.. никада нисам видео онај урлик када је пресечена. Два централна сектора покушавају да је изнесу а бокови звижде шипци... Невероватно...
На моменте је све то изгледало добро, али и трибина је пала под дешавања на терену. И крај је исто био занимљив. Преклапање звиждука осталих трибина, чак и бочних делова Севера са подршком оним манекенима на терену који су успели да приме 6 голова у две утакмице од групе грађана из Белорусије... Навијачка свест и ултра менталитет је подржавати оно што се десило синоћ?
Неко је написао да је наше да бодримо и када губимо са 5:0. Да. Истина, али осим овог лета, ми имамо и 5 сушних година, зато не кривим људе којима је свега доста и којима парола на крагни није довољна да замаже очи...
И да, ако може да ми се објасни термин "европска " публика и њена различитост од, ваљда, азијске или америчке публике...