07-27-2012, 01:34 PM
(This post was last modified: 07-27-2012, 01:40 PM by ултра сепаре.)
(07-27-2012, 12:43 PM)KocoBo-Cp6uja link Wrote: И ко неће да навија 90 плус минута против омоније и на 0:3 за њих нека не долази уопште.такви нам нису потребни.Срамота је звиждати играчима на њиховом терену.Иако лоши,ипак су наши.Слажем се да ниједан играч није изнад клуба,али звиждањем им нећемо никако помоћи.Критике и звиждуци су за после утакмице.током 90 минута СЕ НАВИЈА !!!Па то смо радили задњих 5 година после сваког пораза ми им певамо хајде играј и борисе и оно препознатљиво скандирање Шампиони,и погледај како нам враћају,и ако и даље тако будемо радили свака ће сезона почети исто и исто ће се завршити.Ми навијачи смо највећи пријатељ свом клубу,а ако је мерило синоћ изигравати Великог Делију тако што ћеш само до бесвести певати,урлати и скакати,и на оне примљене голове гледати благонаклоно и без икаквих емоција,онда нек нам је Бог на помоћи.Звиждуци су дошли у право време и да једном за свгада рашчистимо НИКО НИЈЕ ЛУД ДА ЗВИЖДИ СВОМ КЛУБУ ЈЕР КЛУБ САМ ПО СЕБИ НИЈЕ КРИВ ШТО ИМА ТАКО ЛОШУ УПРАВУ И ИГРАЧЕ,ЗВИЖДАЛО СЕ ИГРАЧИМА И УПРАВИ,па у чему више видити сврху подржавати овакво стање(дуг огроман,5 година без титуле,без Европских такмичења),па ако им и даље будемо певали и аплаудирали бићемо им највећи непријатељи.
И ТАКОЂЕ СВИ ДА УКАПИРАМО БЕЗ ОБЗИРА ДА ЛИ ЋЕ ЗВЕЗДА ИЗГУБИТИ ИЛИ ДОБИТИ,ПОДРШКА СА ТРИБИНА ЈЕ НАЈБИТНИЈА,И НА СВАКОЈ УТАКМИЦИ ТРЕБА ДА НАС ЈЕ ШТО ВИШЕ,А ПОТЕЗИ КОЈИ СУ ВРЕДНИ ФУДБАЛСКОГ УМЕЋА УВЕК ЋЕ ЗАСЛУЖИТИ И ВЕЋУ ПОДРШКУ НЕГО ШТО ТРЕБА,ПА ЧАК И КАД КРЕНЕ МАЛО НИЗБРДО ЈОШ ЈАЧА ПОДРШКА,АЛИ ОНО ЈУЧЕ ЈЕ СТВАРНО ЗАСЛУЖИЛО ЗВИЖДУК.
Сетите се само сезоне 2005-2006 када нам је Зенга био тренер,тада смо са Хајдуком у Кули играли нерешено 2-2,тада се уопште није толерисало као данас,већ су преузете неке друге мере,па смо зато 2 године за редом били прваци.
После тога се играло на Маркани против Вождовца,чинимо се да је прво Вождовац повео,на крају смо успели да победимо 3-1.
![[Image: 0506_cz_vozdovac_1.jpg]](http://www.delije.net/galerija/05_06/0506_cz_vozdovac_1.jpg)
А можда је баш ова парола тада дала мотив играчима,треба нешто на ову фору поновити већ сада против Омоније.
Морамо увек доказати играчима да од њих тражимо победу и титулу,јер док се једно такво мишљење не учврсти сваке године ће бити иста прича.
ХОЋЕМО ТИТУЛУ
Четници Север