08-16-2012, 08:17 PM
(This post was last modified: 08-16-2012, 08:21 PM by ултра сепаре.)
(08-16-2012, 06:06 PM)Гале Делија link Wrote: Мислим да је довољно рећи ПОБЕДА ЖЕЉА НАША,ТИТУЛА РАДОСТ НАША !!! Да се ја питам ово би се певало 45 минута у недељу!!!!Идемо ДЕЛИЈЕ сви на Маракану,сви на СЕВЕР !!!!Слажем се тебра у потпуности,ова песма је одавано запостављена,ја сам још прошле године пред гостовање у Ужицу написао да ова песма треба да се пева на свакој утакмици,ја колико знам прошле сезоне можда је на 2-3 утакмице отпевана и то онако једва и кратко,не са вољом него онако под морањем,тек да се испрати репертоар.Проблем је што нажалост неки нису још научили да правилно певају,таман кад треба да дође онај део ооо напред звездо ооо,људи опет крену победа жеља наша титула....
CZ - Mladost POBEDA... www.delije.net
Ово је једна дивна и права навијачка песма,нешто што је сваком ко носи наш грб доле на терену потребно:ПОБЕДА,ЖЕЉА И ТИТУЛА
Јако је мелодична и стварно је штета да се не пева.
Е сад 45 минута,заститили би се сви,било би контрапродуктивно,по мени је сувишно било коју песму толико певати, :-[јер понављање било које песме толико минута је монотоно.
Лепо би било да на свакој утакмици стоје један поред другог Српски барјак,барјак са грбом Београда,и са грбом Звезде,да сами играчи виде за које три светиње се боре,а боре се за Србију,Београд и Црвену Звезду,јер свако од нас још давно ко дете нашо је пут!
http://www.oaza.rs/sport/delije/inc/prik...=4&broj=12
http://www.oaza.rs/sport/delije/inc/prik...e=6&broj=6
Мени се допада овај барјак Краљевине Србије скроз десно на првој слици,и овај са Звездиним грбом скроз лево на другој слици,и са барјаком Београдског грба изгледа савршено.
Е сад да се посветимо датој теми,по мени утакмица животног значења,веома је важно да 2000 јубиларни меч овековечити победом,тако да 12 играч мора да се потруди да дође у што већем броју, и играчима помогне да остваримо победу и лепо започнемо освајање нове дуго чекане титуле,и да направимо добру увертиру пред још један меч живота који нас чека против Бордоа.
ТЕРЕН ПРЕОРИТЕ,САМО СЕ БОРИТЕ!!!
Четници Север