03-19-2004, 07:12 AM
Tacno, zajebite politicare, svi do jednog su prljavi, besprizorni, dvolicni i u principu ih bole tuki za srpstvo i Srbiju. Okupite se oko Crkve nase. Jedini politicar koga bi podrzao se krije negde a ovo ostalo, uza zid pa metak u celo. Pokojnog Djindjica ne znam zasto krivite, dosao je na vlast posle satrapa a satrap je u ime svih potpisao dejton i pri tom i hag i sve ostalo, jedino sto je pokojni Zoran mogao da ucini je da krene u reviziju svega sto je ono govno potpisalo, ali to bi dovelo do novih sankcija i sranja. Ne znam veceg dupelisca od satrapa, sve sto su mu trazili je potpisao ali ne pre nego sto dobar broj Srba poslao da izginu. Jedan ortak iz ulice u kojoj sam odrastao je otisao u Krajinu '95te, posto je govno sve predalo, i poginuo, zasto? Setite se embarga na Drini, pa gusio nam je bracu u odsudnim trenucima, pa na Raci kad nisu pustali izbeglice, ej bre ustase idu za njima, tukli su ih avionima, a slobina murija im ne da u majku Srbiju. Pa na Kosovu su od njegovog dolaska na vlast pa do '97-'98 siptari radili sta su hteli, u Gnjilane murija nije ni ulazila pred pocetak rata i naravno da je stoka podivljala. Ali pustite politiku, ujedinimo se.