Poll: Треба ли Србији калчополи?
You do not have permission to vote in this poll.
Да
100.00%
60 100.00%
Не
0%
0 0%
Total 60 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Треба ли нам калчополи?
Не треба претеривати! Ти Луцони поготово, ненадмашан си!  ;D Рад је једна од екипа која игра поштено са свима и зато не чуди што се сваке године управо од њих надамо да ће ривалу откинути неки бод, што су пар пута и чинили. Стојић је човек менаџер, бизнисмен, јебе се њему и за њих и за нас. Ја сам чуо да је и ''с врха'' стигла директива да сви играју поштено до краја, па ком обојци...

Пошто не гледам Партизан, а и немам Арену, ја сам за ове ситуације на ЈНА прочитао управо на спортским сајтовима. Додуше, акценат је био на овој ''главној'' ситуацији, офсајду Ђурђевића. Ал ето, да не буде сад да се Бог зна шта прикрива.

Што се суђења тиче, незахвално је коментарисати, јер је тешко сагледати ту вечну полемику неострашћено. Генерално је суђење катастрофалног квалитета, јер из Београда где има највише судија и где је ипак квалитет колико толико добар по систему реципроцитета на виши ранг иде судија колико и из свих других градова. Тако имамо ситуацију да у ЈСЛ суди судија из лупићу Сурдулице који се бави суђењем 4 године, а да гомила Београђана, који суде фудбал више од 10 година, не могу да напредују више од српске лиге.

И онда када имаш такав квалитет судија, свима је лакше да спорну ситуацију дуну у корист Звезде и Партизана. То је рецимо са нама случај последњих пар кола, а са њима да не говорим.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Треба ли нам калчополи? - by Pijanac - 04-22-2013, 01:20 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)