05-31-2013, 12:34 AM
Напунимо стадион (Мара,јна,Карађорђе ... , небитно који) правим навијачима, све четири трибине као једна грме Толе лопове, Синиша одлази , звижде стоци из ФСС, а онда сутра дан , на запрепашћење свих нас, сви медији брује о слабој игри фудбалера и великом незадовољству публике која је извиждала незалагање и слабу игру фудбалере а затим се из револта обрушила на челнике ФСС и селектора, који су недужни извређани јер не играју они на терену , већ манекени у дресовима Србије. Наравно , убрзо стиже и одговор од фудбалера да они и не могу да играју на потребном нивоу јер им је цео стадион окренуо леђа на самом почетку утакмице због једног погрешног додавања, да им је лакше да играју на страни него пред својом публиком, и на крају закључак новинара да ми немамо развијену свест и култ репрезентације и ту се прича завршава. Смишљено се скреће са парвог проблема на игру фудбалера а о правој истини нема ни слово.
Права истина је да ФСС има дил са одређеним медијима, да само одређене медиске куће и новинари добијају акредитацију а да заузврат штите интересе одређених из ФСС на све могуће начине , док они који желе да напишу или кажу праву истину, буду цензурисани.
Тако ја видим сценарио код пуног стадиона правим навијачима.
Права истина је да ФСС има дил са одређеним медијима, да само одређене медиске куће и новинари добијају акредитацију а да заузврат штите интересе одређених из ФСС на све могуће начине , док они који желе да напишу или кажу праву истину, буду цензурисани.
Тако ја видим сценарио код пуног стадиона правим навијачима.