Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Финална серија у кошарци!
(06-13-2013, 07:56 AM)Red Star Forever link Wrote:Види... Они јесу имали СВОЈЕ најбоље издање у овој серији, али то је далеко од неке приче да су били бољи и слично... Еј па они воде 20 разлике, а цела хала на ногама, пева, скаче, од тога две трећине голи без мајица... Можда је у неким тренуцима било падова, али верујем да је то плод разочарења због реално лоше игре коју хтели не хтели на кошарци много више пратимо... У тим моментима је требало јаче грмети, мада генерално, не би требало да имамо неку претерану замерку на наше синоћње издање... Они као славе титулу, а ми не престајемо са песмом, ту је јасно као дан ко је однео навијачку победу...

Наравно брате, слажем се са тобом, па ми смо услед недостатка тројки, закуцавања, и тих ствари што највише наложе масу, извлачили то ложење, из распалих полагања лопти у кош и ми полудимо, само мало је фалило на терену, самлели би их, мада морам да признам да смо мало слабији били оно кад су правили ону разлику, али јебига као што сам пре написао, у кошарци доста утичу дешавања на терену, а дешавања на терену су нам била једна велика 0 целу утакмицу, а на трибинама смо то испратили више него солидно.Нервирају ме Делије које као сад, као одају неко признање Гробарима ,ако били су добри, па брате били би добри и навијачи мега визуре да онако играју на терену, да је обрнута ситуација, да смо ми освојили ову титулу они би се распали, мислим буквално, група им живи од резултата.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Финална серија у кошарци! - by RedSpartans - 06-13-2013, 05:54 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)