Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Помаже Бог браћо,

мало сам средио утиске па да напишем нешто.Нисам задовољан,али нисам ни незадовољан.Виде се неки помаци у удносу на прошлу сезону.Ипак ово није противник који је меродаван.Ми се још налазимо у фази припрема,треба и то имати у виду.Средина је јула,озбиљне екипе још одмарају,ми играмо такмичарски фудбал.Нема ту кукања,тако је како је.Сећам се после Левадије и 7-0,помислио сам на основу тог резултата да смо озбиљна екипа и преварио сам се.Овај резултат нам гарантује озбиљан приступ наших играча у реваншу,барем се надам.Доста грешака,најпозитивнија ствар коју сам видео је,да се ради на кретању без лопте.Жао ми је што победа није била убедљивија највише због људи.Заиста сјајна посета.Тако нешто сам и и предвидео у једном од мојих ранијих уписа, ова сезона ће сигурно бити испраћена звездашким инатом.Пре само месец дана имали смо 3 крштена играча,тако да када се ово узме у обзир није толико лоше с обзиром на околности.Сећам се пре неколико година када смо играли против Каирата мислим да није било ни 10000 људи,а тада су играли Жигић,Јанковић итд...Због свегда овога ми је срце пуно заиста.

Једна велика критика на рачун Милијаша,који непрестано успорава игру.Без њега смо били много опаснији и игра је била нешто течнија.Човек који зарађује 400.000 еура годишње,мора много боље.Он дневно зарађује више од хиљаду еура,што није мала цифра.Однос цена и квалитет који даје игри је крање несразмеран по мом мишљењу.

Уздравље браћо!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by ЈеленаРС - 06-04-2013, 12:11 PM
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - by Војник_севера - 07-18-2013, 11:30 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)