Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - ИБВ (Исланд) четвртак 18. јул у 20:30
Европа је у паници!Најављен је велики потрес за који ће сутра касно у ноћ чути читава Европа,а до  петка вест о вулкану званом Маракана и ерупцији у епицентру лудила обићи ће читав свет! никад брже ми није прошла ова пауза можда због тога што су нам прелазни рокови постали подједнако занимљиви као и кад се игра током сезоне! Чињеница је да је ова управа барем по именима урадила(и ради још увек) најбољи прелазни рок,10так година уназад!Фали одбрана,фали још једно крило,али дај да прођемо ове већ сутра,па та нека појачања да нам се прикључе већ у наредној рунди.По свему виђеном карте иду супер,и не треба да се бринемо за бројност! Брину ме само ови евро навијачи,да не покваре све.Ја сутра долазим са 15так Звездаша и Делија од којих добар део долази само на велике утакмице.Због таквих не пада ми на памет да идем сутра и да се набијам у средишња 2 сектора,већ негде са стране и из све снаге се потрудити да певају што више.Ако свако од нас ко има развијену навијачку свест,буде цимао људе око себе да НАВИЈАЈУ СВИХ 90 минута и да то добре до сваког другог,трећег ми ћемо онда имати супер трибину сутра! Ајмо Делије,Звездаши 2 месеца се у нама скупило много тога,ајмо кроз ЉУБАВ ПРЕМА ЗВЕЗДИ и уз помоћ ГРЛА ослободимо све што нас је мучило и што чучи у нама не само последњих месеци,него и година!
ИЗ СВЕГ ГЛАСА НЕК ГРМИ ЈАКО ЗВЕЗДА ШАМПИОН !!!!

Ајме мајко мила ко ће дочекати!  ;D
Reply

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - ИБВ (Исланд) четвртак 18. & - by Храбро срце - 07-17-2013, 06:37 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)