Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Заврши се и прелазни рок, па да дам неку своју оцену истог. Нисам задовољан! Нисам задовољан како је функционисала Управа по овом питању. Њихова неусаглашеност је изашла на видело и у овом прелазном року. Типичан пример је Петковић, кога су због међусобних несугласица ставили на тацну Партизану. Да мали није одиграо игру коју је одиграо, поклонили би им још једно Циганче.

А сада кадровски. Критичне позиције штопера нису оправљене како треба. У једном дану су потписала три играча, а само један је добио шансу да игра. Позадина неиграња друге двојице се нагађа да управо води до међусобних размирица унутар Управе. До последњег дана смо јурили Луковића. Јагоша Вуковића, Вујадина Савића и Холанђанина неког. Ни једног нисмо довели. Чак је Вуковић потписао за Војводину, тако да испаде да не скаутирамо више медијски само Партизану (Волков, Иванов), него смо почели и Војводини.

Што се напада тиче, мислим да је Оњило ангажован неодговорно, на пречац, без неког плана, по оној старој ''ко нам да гол''... Такође, нисам задовољан што у смирај прелазног рока није продат Дауда и доведен мали Ђурђевић из Рада. Сви који читате овај форум, знате да мене Дауда не фасцинира. Голгетер који не даје голове ми није симпатичан, па све и да може да игра на три позиције и да има 17 асистенција. У Крагујевцу је опет промашио празан гол са петерца. Срећом што је судија дигао офсајд, па то није онда деловало толико трагично. Такав нам је фудбал, да једноставно морамо да гледамо у комшилук, а трансфером Ђурђевића би убили две муве. Довели испуштено дете из наше омладинске школе и њих спречили да доведу замену за Митровића. Срећа, па на крају није завршио код њих, тако да можемо рећи да је задатак само половично успешан. Ако су наши уопште умешали прсте у ту причу.

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013 - by Pijanac - 09-03-2013, 01:08 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)