Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Звезда и модернизација фудбала
Приватизација или не?

Потребно је одговорити само на ово питање.

Да ли би било који озбиљан инвеститор при здравој памети инвестирао у српски фудбал?Када кажем инвеститор мислим на човека који ће инвестирати на дуже стазе и за то узимати део профита,а део реинвестирати.

Мислим да не.

Да сам инвеститор и да не волим овај клуб инвестирао бих неку лову,распродао што могу распродати и онда би побегао главом без обзира.То је једини начин како неко може да оствари профит од Звезде.Нашу вредност уопште не представља ни бренд ни играчски кадар нити омладинска школа,једино вредно чиме располажемо то је Маракана и земљиште око ње.Наша лига је тотално маркетиншки и на сваки други начин неисплатива,наша земља је смешно тржиште у европским, а поготово у светским размерама.Нама преостаје само тај инат и ентузијазам и љубав према клубу,морамо да се збијемо и да направимо неку своју здраву одрживу причу.У фудбалу није све у новцу,али не може се без њега.Овај систем организације нашег клуба какав јесте је одличан,проблем је што је то  све само на папиру.Мора да се одради једна јако битна ствар.Лустрација у Звезди као и у ФСС је потребна.Свако ко је у последњих 20 година био у било каквом додиру са клубом мора да подлегне лустрацији.Навијачи треба да преузму управљање,нема друге,па макар играли у бетон лиги.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Звезда и модернизација фудбала - by Војник_севера - 09-19-2013, 02:58 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)