10-19-2013, 11:14 AM
(10-19-2013, 02:25 AM)CEBEP link Wrote:Помињање крмка на Делије Кафеу је тотално дегутантно а да не говорим у контексту Џаје па зато предлажем да се мало више иде у шетњу...
Колико год било дегутантно, треба понекад споменути, јер је на жалост све повезано са политиком. А Бога ми има шта и да се научи. Ова имитација човека је на буку и безобразлук избоксовао солидну финансијску ињекцију за секцију коју као тренер предводи. Такође, не можемо занемарити да је он спреман стварно да се бори за клуб чији је део. Ставио је муда у процеп и целе прошле сезоне пљувао власт која наводно помаже конкуренцију. Као што рекох, за то је награђен. Чим је награђен, није стао, него је поново ставио муда у процеп и извршио кривично дело тероризам, када је у питању стадион. И уместо да је процесуиран, он је похваљен да је у праву.
Са друге стране брда, ми сви полако постајемо део ове реторике коју је изнео Драган Џајић. И тако се понашамо већ скоро годину дана. Из уста функционера, струке, спортиста, новинара и свих који имају везе са нашим клубом чујемо искључиво поданичку реторику, захвалност и величање лика и дела једног политичара. Ми као навијачи не залазимо у ове детаље, већ се држимо уздржани, а уздржано држање обично значи одобравање. А шта смо добили? Осим етикете да нас предводи утицајни политичар, нисмо добили НИШТА. Ни транспарентну финансијску ињекцију, ни поштен руководећи кадар који нам је потребан као 'леба. Добили смо Кокезу, да ради комбинације, да буши сваки покушај исправне приче, да прави раздор унутар клуба и спрема терен за неминовно...