Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нова сезона (кроз призму претходне)
(07-10-2008, 11:34 PM)Ujka Vanja link Wrote:Превише би имало да се објашњава.Предлажем и теби и свима које интересује све ово да се пребаците на делије нет где постоји ова прича исто.Ништа ја лоше не мислим о теби и осталима,али прича треба да се покреће баш онако како треба а не да се препричава оно што треба.Ако лоше почнеш причу добићеш одговоре који овде стоје а који не би могли рецимо да остану такви на другом сајту где се ова тема озбиљно покренула.Ценим то што си хтео нешто да помогнеш и да допринесеш,али сматрам да није та прича кренула онако како би требала ако желиш да следеће сезоне стварно урадимо то што ти пишеш и још много људи.
Још једном кажем...ценим твој труд и жељу,али ипак је најбитније да прича буде убедљива!

Нико од тебе не тражи да пишеш романе, и да детаљишеш до бесвести..
Кажи бре у пар реченица шта имаш...
Овде је сам ја и скренуо пажњу људима да се не баве тим не битним стварима...
не схватам што онда треба понављати...
Проблем Сајта делије.нет, и делијеонлајн, је тај што немају овај део форума о Северној трибини, јединствен... а постоји иначе могућност за то.. видео сам на неким другим сајтовима!
Што се тиче делије. нет, он је свакако више популарнији него делијеонлајн... али не значи да имају и корисније разговоре... већ да им се јавља пуно ликова који су споредни, залутали и сл.
С обзиром да је Crazy North закључан већ неколико месеци (из оправданих разлога),  тако се онда на Навијачким причама често зна отићи у заје...ју, која се мени лично и не свиђа превише...
Зашто и овде неко не би изнео своје мишљење? Па сигурно ако је предлог добар, да ће стићи тамо где треба!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]

Messages In This Thread
Одг: Нова сезона (кроз призму претходне) - by дрвосеча - 07-11-2008, 02:01 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)