07-10-2008, 11:34 PM
(07-10-2008, 08:33 PM)Вечити ДЕЛИЈА link Wrote:[quote author=Ujka Vanja link=topic=3347.msg61218#msg61218 date=1215685735]
Ау какве све глупости могу овде да се прочитају...страшно.
Шта конкретно спада у те глупости? Баш бих волео да чујем... Ово ти не кажем иронично, већ да видим шта је лоше у ономе што је до сада написано и ако цитираш те глупости и твоје мишљење буде убедљиво, не видим разлог зашто га ја или неко други не би прихватили. Уосталом, то је у принципу и главни циљ ове теме!
Ако мислиш на она пар поста са претходне стране у вези кореографија... За њих је већ речено да нису за ову тему пре свега, а и да нису на месту и овако уопште. Ово остало ???, баш ме интересује твој став!
[/quote]
Превише би имало да се објашњава.Предлажем и теби и свима које интересује све ово да се пребаците на делије нет где постоји ова прича исто.Ништа ја лоше не мислим о теби и осталима,али прича треба да се покреће баш онако како треба а не да се препричава оно што треба.Ако лоше почнеш причу добићеш одговоре који овде стоје а који не би могли рецимо да остану такви на другом сајту где се ова тема озбиљно покренула.Ценим то што си хтео нешто да помогнеш и да допринесеш,али сматрам да није та прича кренула онако како би требала ако желиш да следеће сезоне стварно урадимо то што ти пишеш и још много људи.
Још једном кажем...ценим твој труд и жељу,али ипак је најбитније да прича буде убедљива!