Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Navijanje u poslednjih par meseci
Posto vise nema baklji, dimova i ostalih stvari koje tribinu cine zanimljivom evo da otvorim i ovu temu u nedostatku dobrih topica ovih dana. Posto se blizi derbi mogli bismo malo prodiskutovati. Nadam se da ce za derbi biti upaljeno mnooogo baklji kao za prosli pa da nas Murija malo uhvati za jaja Big Grin

E sad sto se bubnjeva tice. Bilo bi jos bolje navijanje i jos bolja atmosfera ako bismo povecali broj bubnjeva i zakrpili neke koji su busni. (Licno imam iskustvo sa pravljenjem bubnjeva, jos pre 6-7 godina, od pivskih i jogurt plasticnih kutija Big Grin) Mogla bi se ponoviti neka stara vremena kao na ovoj slici. Kao sto je nekada Tima sve organizovao, alal mu vera.

[Image: zve_hajduk.jpg]

Megafoni. Protiv odenzea ona tri stuba za navijanje su ispala kako treba. To je bio jedan od dobrih poteza kako bi se naterala cela tribina da navija. Desavalo mi se nekad da jedan deo tribine navija a drugi ne navija, pa se samo ja cujem a ostali samo gledaju tekmu. U proseku bi svaki peti-deseti covek navijao da nema nekog Vodje blize , sto se recimo dogodilo na proslom derbiju (2:0). Megafoni su nesto slabo radili protiv Odenzea pa je M. slabo cuo P. sa megafonom. Veoma je bitno da se na vreme pocne navijanje kako bi svi mogli da navijaju u isto vreme. Ponekad sam primetim brzanje. Nema vise onih nosaca zvuka sa tartan staze.

Nervira me i ona nedoumica sa pesmom Mars na Drinu. Jedni pevaju jednu
verziju, drugi drugu, a treci misle da je nepotrebno pevati pesmu sa
textom...uzas.

Ako ima jos nekih predloga postavite ovde da bi i drugi mogli da procitaju, a sve radi poboljsanja kvaliteta tribine.
Reply

Messages In This Thread
Navijanje u poslednjih par meseci - by Anonymous - 11-03-2003, 10:40 PM
Navijanje u poslednjih par meseci - by Pjer - 11-04-2003, 12:56 AM
Navijanje u poslednjih par meseci - by Godra - 11-04-2003, 01:50 AM
Navijanje u poslednjih par meseci - by sale - 11-04-2003, 09:56 AM
Re: Navijanje u poslednjih par meseci - by Destra - 11-04-2003, 11:26 AM
Navijanje u poslednjih par meseci - by kiki - 11-04-2003, 12:28 PM
Navijanje u poslednjih par meseci - by Casual - 11-04-2003, 02:24 PM
Navijanje u poslednjih par meseci - by LionOfLion - 11-05-2003, 09:01 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: