Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Navijanje u poslednjih par meseci
Meni se licno dopada navijanje na tekmama ove sezone. Zabrana baklji, barjaka i sl. dovelo je do toga da vise paznje obratimo na pevanje. Zato je npr. odlicno prosla tekma protiv Odenzea. A da bi bili jos bolji, i da bi bolje zvucalo, potrebna je malo bolja organizacija. Znaci, da se ljudi od autoriteta postave prema zapadu i istoku, i na taj nacin animiraju ljudi koji imaju zelju da pevaju, a treba nesto da ih pokrene.

Vise bih voleo da ne bude baklji protiv talibana, jer se stalno kurce da su glasniji tako da ovaj put treba da ih oderemo u naviujanju jer tokom sezone su nam veci kopovi na tekmama, brojnija gostovanja, bilo je vise tekmi gde smo mogli lepo da "vezbamo".

Jedinu zamerku (ako se to tako moze nazvati) imam kod teksta pesme "Na svoju zemlju na svoju veru...". Koliko se ja secam i koliko sam je pevao, text ide "Na svoju zemlju na svoju veru ponosan sam ja, za jedan grad na Balkanu i klub, u njemu zivim ja...". Taj kraj 1. strofe mi je nekako nelogican, pre bi stavio "za jedan grad na Balkanu i klub, za njega (ili za koji) zivim ja". Eto. Ako sam se ja negde Z, onda se izvinjavam, ali ako ne, onda je to jedina neka zamerka. Sve ostalo je odlicno i primetan je bitan napredak u odnosu na proslu sezonu, narocito kad je u pitanju brojnost u kopu.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Navijanje u poslednjih par meseci - by Anonymous - 11-03-2003, 10:40 PM
Navijanje u poslednjih par meseci - by Pjer - 11-04-2003, 12:56 AM
Navijanje u poslednjih par meseci - by Godra - 11-04-2003, 01:50 AM
Navijanje u poslednjih par meseci - by sale - 11-04-2003, 09:56 AM
Re: Navijanje u poslednjih par meseci - by Destra - 11-04-2003, 11:26 AM
Navijanje u poslednjih par meseci - by kiki - 11-04-2003, 12:28 PM
Navijanje u poslednjih par meseci - by Casual - 11-04-2003, 02:24 PM
Navijanje u poslednjih par meseci - by LionOfLion - 11-05-2003, 09:01 AM