01-15-2014, 10:48 AM
Сложићу се са тобом око пар ствари... Пре свега, ајде да поменем домаће клубове из провинције... Намерно кажем из провинције, иако Крагујевац има све услове да то не буде, али понашање навијача и оних који воде клуб све говори о њима... Еј бре, они више гризу, ломе, пљују против нас него против било које усташке екипе!! Да ли је то могуће? Далеко од тога да ликујем и да им желим испадање, јер то не ваља за српску кошарку, али таквим понашањем ни не заслужују да буду представници српске кошарке...
И друга, нама битнија ствар... Шилб је имао пар лошијих утакмица, додуше сви индекси су му били добри, али проценти су били нешто слабији... Као и у твом упису други набројани играчи, верујем да и њему као и свима наиђе лошији период и да га је требало сачекати... Па Нелсон је сам изгубио 3-4 утакмице и то евролигашке... Јел га због тога требало отерати? Не, јер је опет неке друге решио у нашу корист... Иста прича и са Шилбом... Мислим да је одличан играч и да ћемо погрешити ако га се тек тако отарасимо...
И друга, нама битнија ствар... Шилб је имао пар лошијих утакмица, додуше сви индекси су му били добри, али проценти су били нешто слабији... Као и у твом упису други набројани играчи, верујем да и њему као и свима наиђе лошији период и да га је требало сачекати... Па Нелсон је сам изгубио 3-4 утакмице и то евролигашке... Јел га због тога требало отерати? Не, јер је опет неке друге решио у нашу корист... Иста прича и са Шилбом... Мислим да је одличан играч и да ћемо погрешити ако га се тек тако отарасимо...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "