Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olimpija-Zvezda
Quote:Zar se ti isti GD nisu stekali i iz zasede kao najvece pickice napali BG ekipu Delija koja je dosla na Final Four GY u Ljubljani?

Pa stekali su se tada a i ovaj put njih 30 naoruzanih motkama, lancima... od toga najmanje 10 u starosti od 20-25 godina napali 20 nasih klinaca u centru grada, a klinci u proseku stari 15-18 i od toga ih je 15 bilo prvi put na tekmi Sad ., znaci teski huligani :nene . :finger . Hvala bogu svi su ok, koliko ja znam, jedino je valjda neki slucajni prolaznik zavrsio na urgentnom stradajuci od granitne kocke. No i GD su pokazali da su mnogo brzi i ako ih je bilo vise a i murija se brzo pojavila. Ja koji sam posao za klincima nesto kasnije, samo sam uspeo da vidim kako 3 nasih juri nekog nihovog skinsa, ma ne znam da li je i bio skins samo je bio osisan do glave, a ja bas istrcao iz neke stranske ulice, uspeo sam nazalost samo da ga zakacim nogom ali je svejedno umakao ;pljuga , a odmah za nama trcali panduri pa smo se sklonili u neko dvoriste gde su dosta poznati kafici, no tamo je kao naruceno bilo i granitnih kocki i nekih drvenih motki. Murija je blokirala centar i nista mi napravili mali krug, ulazimo u Zvezdin park (tako se zove, ko naruceno) i tamo trojica nekih sa kapuljacama, mi pomislili GD kad ono neki Ameri iz NY i kao pitaju da li mi znamo What is going on? I jedan mu pokaze motku, oni se samo pogledaju i nastavljaju svojim putem ;pljuga

Ma vazno je da smo mi njih razbili u navijanju a videcemo sta ce drugi put biti na ulici. Mislim ne vredi vise trositi reci na njih. Dovoljno je reci da smo se skoro sat vremena zadrzavali ispred ulaza i na blagajni hale, a oni dosli kad smo vec skoro svi usli i naravno zakasnili. Mislim kapiram ja kao da su oni domaci navijaci i da kao moraju da brane grad ali da se hvale tim podvigom na sav glas to je vec previse, komplexi rade svoje. I za F4 su pricali kako su napali prvu ekipu a da ih mi kao neki fan club uopste ne interesujemo. U glavnom retko kad u Ljubljani ima nekih ako se moze reci navijackih obracuna u centru, tako da su slucajni prolaznici samo blejali Smile Mozda cemo dobiti i gradski navijacki derbi, videcemo kako ce se situacija dalje razvijati.
A sto se nas tice normalno da nije lako biti navijac srpskog kluba ovde u Sloveniji, ajd da je to neki x klub ali to je ipak Zvezda!!! A ja mislim da nas i panduri nas imaju vec pun k, jer smo tako i tako najbrojniji "gostujuci" navijaci,barem sto se basketa tice.

Klinci su najludji :ruke

ps. webasteru ako hoces imam par slika da ti posaljem sa tekme?
Smrt internet huliganima!
Reply

Messages In This Thread
Olimpija-Zvezda - by Delija_do_groba - 03-28-2004, 04:30 PM
Olimpija-Zvezda - by Godra - 03-28-2004, 05:35 PM
Olimpija-Zvezda - by orthodox boys - 03-29-2004, 07:37 AM
Olimpija-Zvezda - by supreme - 03-29-2004, 11:24 AM
Olimpija-Zvezda - by Anonymous - 03-30-2004, 10:36 PM
Olimpija-Zvezda - by Godra - 03-30-2004, 10:50 PM
Olimpija-Zvezda - by Anonymous - 03-30-2004, 10:53 PM
Slike - by Anonymous - 03-31-2004, 10:42 PM
Olimpija-Zvezda - by Ljubitelj_dima - 04-02-2004, 07:57 PM