03-22-2014, 09:30 PM
На данашњој утакмици коју је наша одиграла у Новом Саду издвојио бих 4 ситуације као занимљиве и спорне... Две се односе на стартове противничких играча на Мрђу(на снимку 2:57 и 3:09 када је по мом мишљењу судија оправдано дозволио да се игра настави (поменуо бих начин уласка у дуел нашег играча у обе ситуације- лагано, без жара, где је у првом дуелу, са голманом изгубио дуел, и при контакту је већ голман контролисао лопту; у другом дуелу је уместо да иде на лопт и да усмери концентрацију на то, у наш нападач благо поскочио и усресредио се на то да оствари контакт са одбрамбеним играчем).
Трећа ситуација је на снимку број два (3:10), где је Мрђа, чини ми се, био који сантиметар у офсајду, па је због тога и поништен гол (ипак би се најбоље видело када би постојао снимак-у линији, што је у нашим условима неизводљиво обзиром да се утакмице преносе са пар камера). Четврта је на снимку број два (9:43), када је, мислим, неоправдано досуђен офсајд (и овде важи исто што сам написао и за претходну ситуацију- камера у линији би показала).
Све у свему, мислим да је суђење било сасвим коректно на нашој утакмици.
Утакмица највећег конкурента није имала пуно спорних ситуација (једну бих издвојио-старт над Шкулетићем у казненом простору гостију), па ако неко нађе снимак поменуте ситуације нек је окачи па да прокоментаришемо).