Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Слагаћу ако не кажем да су и мене нервирали појединци током ове сезоне, слагаћу ако не кажем да сам у почетку пожелео Радоњићу бар 10 пута да видим леђа, слагаћу... Али јавно сам давао подршку и играчима и тренеру и веровао да само стрпљивим и преданим радом са њихове стране а безусловном подршком са наше, могу доћи резултати...

Иако је још увек далеко крај сезоне, за мене је велики успех улазак у 4 у Улеб купу... Шта год да ураде у Казању, мене су утакмицом у Арени, како овом, тако и оном против Украјинаца убедили да могу и умеју пуно и да тек треба да очекујемо добре ствари од КК... Реално, ових +11 нико није очекивао, тако да им је што се мене тиче тамо све дозвољено...

У АБА лиги морамо због Евро лиге да остваримо бар још једну победу, а у финалу ми је реално свеједно... Због престижа и евентуално онога што се пише и памти не би било лоше да се окитимо и тим нама омраженим трофејом...

Српска лига је нажалост обесмишљена, али због силних година у којима су се неки шетали овом лигом, највећи успех за мене би било освајање трофеја и прекид доминације дебеле свиње која је дојадила више и Богу и народу...

Елем, хтедох рећи, где сте бре пљувачи? Кизо?  Tongue
Слабо се пише кад смо добри, није то само у баскету, тако је и за фудбал и за остале спортове... Ал кад треба да пљунемо, ту смо први  :Smile
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by Red Star Forever - 04-04-2014, 06:20 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)