04-08-2014, 12:23 PM
(04-07-2014, 03:43 PM)Пијанац link Wrote:'Ладиће се овај добре 4 утакмице, толике се 'ладио и када је нас ојадио против Спартака.
Само у случају да се докаже да је крив. А ово је веома компликована ситуација, не би требало да га казне.
Уосталом, од Толета сам очекивао рафалну паљбу, али су се чула ипак само два пуцња из пушке:
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je da neće "ratovati saopštenjima" sa Partizanom, ali je odgovrio na prozivke kluba čiji je predsednik nekada bio.
- Ne želim da izlazim sa saopštenjem iz razloga što sebe nisam prepoznao u tim redovima - kaže, za „Sport”, predsednik FSS Tomislav Karadžić. - Takođe, smatram da saopštenje Partizana ima pozadinu, a verujem da bi kreatoru svega napisanog pomogla mala doza samokritike. Uveren sam da klubu ne bi škodila, naprotiv. Pomogla bi mu u sagledavanju stanja na terenu, igre, učinka igrača. I ovde se ne radi samo o Partizanu, mnogi klubovi samo u drugima vide problem.
![[Image: tole-sc.jpg]](http://sportskacentrala.com/fudbal/fss/tole-sc.jpg)
Klub iz Humske je evidentno oštećen?
- Kada sam govorio o malo samokritike, onda sam mislio da klub koji ima velike ambicije ne bi smeo sebi da dozvoli da na svom terenu bude nadigran od dečurlije i sve to uz igrača više na terenu dobrih 80 minuta. Naravno, to nije problem ljudi koji rade u Savezu. A što se tiče suđenja, u ekspresnom roku organi zaduženi za arbitražu analiziraće učinak sudija na meču Partizan - Vojvodina i doneće adekvatne odluke shodno pravilniku.
Od saopštenja, dakle, definitivno neće ništa?
- Nažalost, te greške su učestale u poslednje vreme i to nam čini dodatni problem. Ali, one se dešavaju i moguće su, viđene su i u prošlom prvenstvu. Uostalom, dobio sam informaciju da je isti sudija postupio na sličan način i na utakmici Spartak - Crvena zvezda. Tada je bio drastično kažnjen zbog greške, biće i sada, ukoliko se utvrdi da je pogrešio. I on i sve sudije koje se ogreše o pravila fudbalske igre biće rigorozno sankcionisane. To je obaveza Fudbalskog saveza Srbije. Nikom ništa neće biti progledano kroz prste, rekao je Karadžić.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ