04-28-2014, 10:37 AM
(This post was last modified: 04-28-2014, 10:39 AM by Red Star Forever.)
Брате, разумем ја да не даш жути јер је био мало грубљи старт, али ако си стартовао тако да човеку поломиш ноге, какво бре одређивање победника од стране судије, одредио га је онај који је тако стартовао! Није фудбал рат, није фудбал кик бокс ни бокс, зна се која су правила и ту не видим шта није у реду у мојој констатацији... Ја сам се ако нисам био довољно разумљив и оградио у првој реченици овог уписа, где сам и рекао разумем ако је мало грубљи старт, али... Не пазиш? Па ко ти је крив, и ти треба да знаш да на тај начин оштећујеш твоју екипу, па мисли мало, а не ко буздован!!
п.с. Пратио сам шта је писао Антиполитика, пратио сам и неке друге судијске анализе, све сам добро испекао па рекао шта мислим... О старту Мијаиловића сам онако написао да би доказао своју објективност која се подудара са Антиполитикином анализом да је старт био између жутог и црвеног... Значи ако је хтео да му прашта, имао је простора, али му је скроз опростио... Не буним се ја ту много, али се буним на недосуђивање очигледних прекршаја над Нинковићем и Мрђом, које је и Антиполитика потврдио... Оно што сам већ споменуо на другим темама, а то је да тај фаул над Мрђом буде опомена и њему и осталима који дрве и задржавају лопту, одузимају време и сл. Иако је фаул постојао, недосуђивање истог је на неки начин казна за издркавање и крађу времена!
п.с. Пратио сам шта је писао Антиполитика, пратио сам и неке друге судијске анализе, све сам добро испекао па рекао шта мислим... О старту Мијаиловића сам онако написао да би доказао своју објективност која се подудара са Антиполитикином анализом да је старт био између жутог и црвеног... Значи ако је хтео да му прашта, имао је простора, али му је скроз опростио... Не буним се ја ту много, али се буним на недосуђивање очигледних прекршаја над Нинковићем и Мрђом, које је и Антиполитика потврдио... Оно што сам већ споменуо на другим темама, а то је да тај фаул над Мрђом буде опомена и њему и осталима који дрве и задржавају лопту, одузимају време и сл. Иако је фаул постојао, недосуђивање истог је на неки начин казна за издркавање и крађу времена!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "