05-10-2014, 10:36 PM
Могао бих да закључим да је судија данашње утакмице, иначе љубимац Пијанца
, којег је прижељкивао да ће судити дерби, са својим помоћницима веома добро одрадио посао. Оба гола регуларна, свих 6 картона исправно додељених (4 играчима домаће екипе, два играчима Звезде), сваки прекршај је исправно досуђен. Од евентуално спорних ситуација, истакао бих 2, мада их не бих ни назвао спорним... У 12.мин, други помоћни судија је приликом напада Звезде, и центаршута упућеног са десног крила ка мрђи, сигнализирао офсајд, што није требало да учини, обзиром да и ако је био у офсајд положају, наш нападач није утицао ни на игру, ни на противника... (са запада на којем сам био до северне трибини се то добро видело). У 18. мин десио се контакт Мрђе и одбрамбеног играча домаће екипе у казненом простору домаћих, али је судија исправно поступио и није показао на белу тачку. Обе ситуације су толико биле у другом плану да чак нисам могао ни у једном извештају да их пронађем.
Шта рећи, леп дан у Звездином граду Ужицу, пун стадион и мислим 98% публике које је навијало за Звезду.
(најдетаљнији извештај али у њему нема поменуте 2 ситуације, али бар да га окачим због сјајних голова).
Што се тиче утакмице конкурента, ту се не бих пуно задржавао
, рекао бих да су сви голови регуларни, и да је казнени ударац код другог гола исправно досуђен (22 сек на снимку, контакт по десној нози нападача).
Предстоји четвртак, и ОФК, утакмица која би требало да буде прави празник свих навијача Звезде.

Шта рећи, леп дан у Звездином граду Ужицу, пун стадион и мислим 98% публике које је навијало за Звезду.
(најдетаљнији извештај али у њему нема поменуте 2 ситуације, али бар да га окачим због сјајних голова).
Што се тиче утакмице конкурента, ту се не бих пуно задржавао

Предстоји четвртак, и ОФК, утакмица која би требало да буде прави празник свих навијача Звезде.