03-07-2004, 06:54 PM
Zbog nekih obaveza uspeo sam da stignem tek negde u 20. minutu,i tako mi jedan ortak rece dok sam onako zurio da stignem,kaze sad ce Zvezda da da dva komada i posle neces nista videti,umalo da je tako bilo.Kad sam stigao ono stvarno vidim vodimo dva nula ali je ipak bilo sta da se vidi kako na terenu tako i na tribinama.Posecenost me vise uopste ne iznenadjuje,kako se bude priblizavalo jos lepse vreme,moze se ocekivati posecenost kao na velikim tekmama.A izgled tribine je bio sjajan,odusevile su me te nove zastave na dve sipke,a pogotvu bakljada.Navijanje nije bilo na nivou na kom je bio izgled tribine,ja sam bas bio mrtav umoran tako da se i nisam nesto pretrgao sto se tice navijanja,ali u odnosu na ono juce ovo je bilo losije,normalno jer je ono od juce ne prevazidjeno.Da ne davim sad koje su se pesme pevale,uobicajeni repertoar jedino da izvojim kada smo se svi okrenuli ledjima i zagrlili i krenuli onako gromoglasno "nananananana napred zvezdo le,napred zvezdo le" to je onako bas bilo do jaja,ne znam da li je Kiza uspeo da snimi i to(evo Kizo pomenuh te daj neku poklon sliku
).Primetio sam da jos uvek na tribini ima gomila onih budjavih pijacnih salova,kao i salova od nekih drugih stranih klubova koji imaju na sebi crvenu boju,dok juce na basketu maltene nisam primetio ni jedan sal a da nije bar.Sto i slike sa basketa pokazuju.Ne znam kako nam je dozvoljeno da se unesu te zastave na dve sipke a i bilo je dosta onih manjih obicnih zastava.Bilo bi gotiva da sad to postane stalni deo nase tribine.Bas izgledo mocno.Takodje je bio i bubanj,ja mislim samo jedan.Toliko o tome.
Pozdrav

Pozdrav