09-13-2014, 10:34 PM
Под бројем један, хвала Звездаш на овим ситуацијама, обзиром да данас нисам био у прилици да присуствујем утакмици у Крушевцу (па ни праћењу на тв-у) јер сам присуствовао венчању једног од најбољих другара... Током утакмице чуо сам од много људи, укључујући и неке са овог сајта да је клуб оштећен... Видевши ове 3 ситуације могу рећи да бих ову прву издвојио на нашу жалост као једину исправну (ту му се не може много замерити обзиром да је домаћи играч измакао лопту а наш након тога интервенисао и дошао у контакт са нападачем). Оно што је несхватљиво је то да ни једну од преостале две ситуације није окарактерисао као казнени ударац за Звезду... Ова из првог полувремена је крајње спорна и по мом мишљењу је био пенал, а кад то већ није свирао ( а након досуђеног пенала за домаћу екипу) просто је несхватљиво да није свирао пенал при крају утакмице код треће ситуације... Трећа ситуација је класичан пенал... Пробаћу сутра да пронађем и трећу спорну ситуацију у казненом простору домаће екипе а за коју су ми људи пренели... Закључак је на жалост тај да је ово утакмица коју ћемо дуго памтити а у којој је клуб драстично оштећен, и у којој је суђење директно утицало на крајњи исход меча. Оно што се не може заборавити је то да је исти судија оштетио Звезду у прошлом првенству у утакмици на Бановом брду када такође није свирао класичан пенал за Звезду против Чукаричког. Дефинитивно доста од њега, и оно што би свакако било добро је то да му је ово последња коју је судио Црвеној Звезди.