12-15-2003, 02:29 PM
Evo i mene sa raportom,doduse sa malim zakasnjenjem jer nisam bio u mogucnosti da pristupim kafeu.Ja sam opusteno dosao nekih 20-ak minuta pred tekmu,smatrajuci da nece biti ni trecina onog broja koji se skupio i da cu opusteno uci ko gospodin covek,no bese drukcije,jedva sam se ugurao na stadion,jos su debili hteli da me vrate jer mi je na karti pisao ulaz 11 a ja sam usao na 10,budale :finger ,i to je dosta nas maltene uletelo i bez pretresanja.Tekma ko tekma skroz dosadna,da nismo dobili ne bi ni bila vredna pomena.Tuca se desila bas otprilike pored mene,cuo sam da su se nesto prepirali oko nekih skidanja salova,da li su tolki mentoli pa su hteli da skidaju salove jedni drugima to vec ne znam.Onda dok nije stradao megafon :megafon
stvari se nisu smirile.Za pohvalu je ono grmljenje poslednjih 10-ak minuta,upaljeno par baklji i dimova.Valjevci su kao sto se vidi na slici odali postu svom preminulom drugu.Jos jedna novina je bila pesmica(upravo tim recima) koja glasi OOOO,EEEE Navijam za Zvezdu,ona mi je sve...mozda malo detinjasto zvuci,al ne znam mozda se nekome i svidela.U jednom danu kompletirane dve jesenje titule,sta jos moze da se pozeli osim da bude ovako i kroz nekoliko meseci.
Pozdrav

Pozdrav