Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Ја сам овде предложио 50 или 100 евра да се било ко клади са мном, нико се није јавио. Довољно говори.

Чему реч свршавање? Пробај с неутралне стране да посматраш. Ја не знам како Радоња каналише бес, како он остаје миран а да кува у себи.. купио би ме за сва времена да је гурнуо Вилијамса као Обрадовић оног црнца у Алби.. с питањем "шта то радиш, кретену један", ауторитет је верујем чиста нула.. па многе утакмице смо добили на сув квалитет Вилијамса (уз помоћ Бобија) у Евролиги, а не стручним вођењем Радоње, који уме да сече играче и кад им иде...

24-2 кад спомињеш, лудачком срећом смо добили Будућност у Подгорици, а не на сув квалитет... и то против екипе која има квалитет. Крка и Мега су много испод прве четири екипе, сви остали клубови су боранија, тако да је и овај скор реалан. мада тај скор на крају ништа не значи, не значе полуфинала, већ се резултати сумирају на крају.

Вратимо се на прошлу годину. Што прошле године није од Бобија направио најкориснијег играча, а имао је Шилба уз себе? Не наравно, дао је гомилу кредита ретардираном Катићу који је често срљао. Нек нам се врати та несрећа од играча, боље нисмо ни заслужили. И кукавица Симоновић.

Па сети се свиње прошле године отприлике у ово време кад се није одлучивало у дербију "Боби нам је јебо мајку". Што Радоња не смисли тактику да им Боби опет јебе мајку, него се прилагођавамо њима, тиме што је Мачван на петици? Зихерашки, пичкасто и без мозга и решења.

што се Фибе тиче, видећемо. Словенци и Хрвати су јако себични као народ, неће дати да се њихово власништво гумарске лиге расподели на националне савезе, тако да или ће бити формирана нова лига, или ће се играти српска лига.. а ко ће победити у рату фиба или улеб, видећемо. мислим да фиба добија, имају залеђину, не би тек тако пустили муда, а трпели су годинама шпански терор...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by KizaLion - 04-16-2015, 08:08 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 14 Guest(s)