Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Citat iz Blica: Zmago je stigao iz Troje
White Power, ima mnogo stvari sa kojima se ja sa tobom ne slazem.

Da krenem redom, prvo od Pedje Stojakovica, ne znam kako si mislio da on preuzme klub. Covek koji je bio u Zvezdi 1,5 sezonu i to u juniorskoj selekciji sa 26 godina nikako ne zasluzuje da preuzme Zvezdu. Njemu svaka cast, neka dobije bitno mesto u upravi, ali da mi preuzima klub, neka hvala. Ima dosta bitnijih ljudi u klubu i oko njega koji bi trebalo da se pitaju.

Jadranska Liga je prosle sezone imala svoj cilj, za Zvezdu, jer Zvezda nije igrala u Evropi. Ove godine sve izgleda bezveze jer su se navijaci izbedacili zbog isterivanja najatraktivnijih igraca + cene ulaznica. Atmosfera na utakmicama je bezveze, ali zasto je na nekim utakmicama dobra, a na nekim losa? E tu mi treba da se zapitamo. Poletimo na Cibonu, Zagreb, Zeleznik, a kad dodju Belgijanci, Spanci i ostali nas nema nigde. A zasto? Da li nam je i tu Sagadin kriv sto se ne navija?

Novi Sad ne pominji jer je to najmanje obrazovana publika na svetu, njima dodje 5 najboljih ekipa u Evropi pod nos, a oni ne isprate jednu Barselonu npr, sa vise od 100 gledalaca.

Delije nisu oterane sa F4 zbog Sagadina, vec zbog trenera Zadra, a nikako ne podrzavam to sto je Sagadin rekao, pod uslovom da je rekao.

Ljudi manje dolaze na utakmice ULEB kupa nego na GY lige. Meni totalno nepojmljivo.

A za Rakocevica je poznato da je jedan od najvecih Cigana medju kosarkasima. Iz Zvezde su svi odlazili, ali se retko ko vratio. Bolicu i Rakocevicu svaka cast. Bitnije je pitanje zbog cega (ili koga) je Rakocevic otisao iz Zvezde.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Citat iz Blica: Zmago je stigao iz Troje - by Godra - 12-17-2003, 08:03 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)