Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponovo o ozivljavanju fudbalske SFRJ lige
Ova tema se provlaci vec dosta dugo,ali definitivno jos uvek nije zrela situacija za zajednicku ligu.
Sigurno da bi bilo i pozitivnih i negativnih strana ove potencijalne lige.

Nas klub bi sigurno izvukao veliku materijalnu i medijsku korist iz svega jer trenutno nema publike na stadionu,sponzori takodje ne daju bilo kakav siguran izvor prihoda ,a sve se svodi na pusto prezivljavanje od prodaje igraca,sto se tice medija iluzorno bi bilo govoriti u kolikom smo zapecku zbog glodara u zadnjih godinu i vise[ali neka,nicija nije gorela do zore].E sad,ako se uzme u obzir ko je najpopularniji klub na ovim prostorima,ko ima najvise smeka za "takve" meceve i ko ima najverniju publiku jasno je predhono napisano.

Ipak kao sto Kiza rece nema gostovanja!?,nema tu rivala koji su veci od nas i sa kojima ti je cast i prestiz igrati,sve bi se svelo na meceve iz mrznje,ne kazem da derbi ili mec sa hrvacanima nema draz ali ipak mec sa ino ekipama je bar meni bez premca.Mislim da mi kao navijaci stoga ne bi puno napredovali jer trenutno nemamo konkurenciju u bilo kojem segmentu navijanja na ovim prostorima,daleko od toga da smo idealni i da nam sve na tribini stima.Uzimajuci jos i pedersko i licemerno ponasanje komsija i stalno neko kenjanje na nacionalnoj osnovi putem medija kao i njihovu zelju da te uvek izvacare u toku meca ,a posebno njihov nicim opravdan nadmeni pogled na sve ostale, svaki normalan covek citaj srbin popizdi ...malo li je mana ...

Ali kada bi se tu ukljucili i klubovi iz grcke,bugarske i turske recimo ovo pitanje bi dobilo drugu dimenziju,tu s lazem sa Gogilijem 100%.Mozda izgleda utopijski ali moje misljenje je da istok treba da igra zasebnu ligu sampiona i da dve najbolje ekipe igraju polufinala sa dve najbolje ekipe sa zapada i tek tada se mozemo nadati nekom uspehu u evropi,kad kazem uspehu mislim na sve timove istocne evrope koji su namerno svedeni na marginu od strane bogatih zapadnjaka.Sigurno da i ovaj sistem ima mana i sigurno da je lepse ugostiti nemce ili zabare ali sta to vredi kad uvek ispadnes pre nego i pocne ono pravo i opet cekas narednu godinu i opet isto i dokad?Mislim po nas bi neke promene dobro dosle jer definitivno ne nalazimo resenje u evro takmicenjima, tu smo tek koliko da postojimo,a to za nas nije dovoljno.
Reply

Messages In This Thread
Ponovo o ozivljavanju fudbalske SFRJ lige - by Anonymous - 12-18-2003, 07:49 PM
Ponovo o ozivljavanju fudbalske SFRJ lige - by Anonymous - 12-18-2003, 09:42 PM
Ponovo o ozivljavanju fudbalske SFRJ lige - by Ljubitelj_dima - 12-19-2003, 12:21 AM
Ponovo o ozivljavanju fudbalske SFRJ lige - by Anonymous - 12-19-2003, 09:28 PM
Ponovo o ozivljavanju fudbalske SFRJ lige - by Anonymous - 12-20-2003, 07:24 PM
Ponovo o ozivljavanju fudbalske SFRJ lige - by Anonymous - 12-21-2003, 12:41 PM
Ponovo o ozivljavanju fudbalske SFRJ lige - by Anonymous - 02-12-2005, 02:32 PM
Ponovo o ozivljavanju fudbalske SFRJ lige - by Anonymous - 02-14-2005, 01:28 AM
Ponovo o ozivljavanju fudbalske SFRJ lige - by Anonymous - 02-15-2005, 01:29 PM
uh - by ENERGIENYC - 02-17-2005, 04:53 PM
Ponovo o ozivljavanju fudbalske SFRJ lige - by Anonymous - 02-18-2005, 10:24 PM
Re: uh - by ???? - 02-21-2005, 12:49 AM
Ponovo o ozivljavanju fudbalske SFRJ lige - by Anonymous - 02-21-2005, 12:37 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)