12-19-2003, 09:28 PM
Ja znam izlaz iz teskog stanja. Da se vrati liga kao pre 8-9 godina, sa 12 klubova. Po ugledu na hrvate. Da se smanji broj beogradskih klubova. Imamo previse bg klubova sto nije dobro. Zeleznik, Obilic... bi trebali da budu negde drugde u Srbiji, sto dalje. Ogranicio bih broj bg klubova na 4-5. Zvezda, Pfc, Ofka, Rad i Zemun. Mislim da je to dovoljan broj. Treba oziveti stare fudbalske centre, kao sto je spartak iz subotice, fk becej, iz Nisa jedan klub - Radnicki, Kragujevacki radnicki. Proleter iz Zrenjanina, eventualno 1-2 tima sa Kosova. Treba da bude takva decentralizacija, da moze svaki okrug-grad u srbiji da dovlaci nove talentovane klince, da ima jakog sponzora koji bi bio iz tog grada, trebala bi finansijska pomoc. Ovako bi stadioni bili puniji, razvile bi se (jos bolje) i druge navijacke grupe. Borac iz Cacka bi trebao da stane na svoje noge. Liga sa 12 klubova bi bila resenje.
Drugo, losije resenje je: Da se prva liga podeli u dve grupe: recimo ovako: zvezda u prvoj grupi sa zeleznikom i jos 5-6 timova, u drugoj grupi pfc sa radom, obilicem i jos 5-6 timova, pa posle najboljih 4 igraju doigravanje. (naprimer)
mora biti veca konkurencija beograda sa ostalim gradovima u srbiji. lose je sto ima 8-10 timova. lose je sto glavni klubovi uvek gledaju da otmu najbolje igrace iz unutrasnjosti, tako da i takvi klubovi steknu neku paru ali propadaju rezultatski bez naj igraca.
Mada to mozda i znaju ovi lopovi iz fsj, pa imaju neke svoje druge planove i namere, oko prodaje igraca i ostalih sranja. fsj-hns
Drugo, losije resenje je: Da se prva liga podeli u dve grupe: recimo ovako: zvezda u prvoj grupi sa zeleznikom i jos 5-6 timova, u drugoj grupi pfc sa radom, obilicem i jos 5-6 timova, pa posle najboljih 4 igraju doigravanje. (naprimer)
mora biti veca konkurencija beograda sa ostalim gradovima u srbiji. lose je sto ima 8-10 timova. lose je sto glavni klubovi uvek gledaju da otmu najbolje igrace iz unutrasnjosti, tako da i takvi klubovi steknu neku paru ali propadaju rezultatski bez naj igraca.
Mada to mozda i znaju ovi lopovi iz fsj, pa imaju neke svoje druge planove i namere, oko prodaje igraca i ostalih sranja. fsj-hns