07-20-2015, 11:22 PM
(07-20-2015, 02:20 PM)Пијанац link Wrote: Лукић је ето покушао 2009. да игра са јефтиним тимом, међутим брзо су га глад за успехом и судија Јованетић скренули на пут препирања саопштењима са њима и под његовим руководством најебасмо ко жути. Много је мржње посејано у последњих 15-ак година да би рационално могло да се гледа на ове ствари. Ма нек' комшији цркне крава...
Лукић покушао? Спречио га судија? Немојмо да смо селективног памћења. Је ли и Јованетић отерао као пса најбољег играча у клубу Лазетића који је у пару са Нинковим последње што је на Маракани виђено од пристојног фудбала?
Од ових 70ак постова на форуму у бар десет сам спомеуо једно: Утакмица у последњем колу 2010е коју смо намерно изгубили са 3:1 како би БСК, тада гробарску филијалу спасили испадања. Е тога дана сам се лишио свих илузија да ће у оваквом систему икада бити боље и тад ми је одузет последњи делић задовољства а то је да макар нисмо као стока гробарска и да пролазимо кроз најтеже године са минимумом достојанства.