Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2015/16
Слажем се Пијанац,да је тешко пресликати кошаркашки модел на фудбал сасвим.Мањи број играча,мањи трошкови,почев од одржавања стадиона итд,итд...

Такође и видећемо како ће даље ићи са КК,јер и Пикси је узео 2 титуле(ако ме сећање добро служи),имао солидне резултате у Европи,такорећи било смо на корак од зиме у Европи,а после тога је остала пустош чије последице осећамо и данас,никако од дуга из тог времена да се опоравимо.

Моја позиција је таква просто да немамо много избора,мора нешто да се мења набоље.Па макар и са привременим решењима као што је Човић.Прање пара или не ипак је он унео своју имовину и направио неког Франкенштајна,а алтернатива је била практично гашење.Није морао то да уради уопште.

У приватизацију не верујем,јер у региону нема доброг примера за тако нешто.Имамо Лудогорец,али опет је он тип тима Младости из Лучана(без увреде за њих).Инвестиција у наш фудбал са чисто спортског гледишта је са рационалне стране неисплатива.Једино то ирационално,неки милионер и још Звездаш.

Овакво стање исто није одрживо,што је пракса показала.Опет може да дође управа,да се првих годину дана жали на прошлу,да прича о успесима у смањивању дуга ,а онда све по старом и увек су криве претходне управе.Овде се ситуација зна и свако ко улази у причу мора да буде свестан да улази у осињак и да прихвата одговорност.

Сада и ако се промени управа и дође нова,времена да чекамо још 3 године немамо и да након тога 2018 водимо исте дискусије као 2012 када је Лукић поднео оставку,па сада 2015-те итд...

Забрунут сам и нисам паметан више.

П.С.Још је тренутно и одлична ситуација,пошто су паре на западу јако јефтине па је и лакше узимати кредите(мислим ту на банке),а могу мислити шта ће бити ако се промени та њихова лабава кредитна политика.Не знам шта се уопште десило са тим преговорима са банкама јер када је био финансијски пресек говорено је да већину новца дугујемо управо њима.Опет и банке немају прептераног простора за маневар,јер ако пропаднемо и оне великим делом губе новац,тако да по мом мишењу ту има можда највише простора за неки напредак или да некако узмемо нове кредите и да платимо старе најнеповољније и да тако рефинансирамо дуг..
Reply

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - by Војник_севера - 08-01-2015, 11:46 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)