Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2015/16
(08-01-2015, 11:46 PM)Војник_севера link Wrote: Слажем се Пијанац,да је тешко пресликати кошаркашки модел на фудбал сасвим.Мањи број играча,мањи трошкови,почев од одржавања стадиона итд,итд...

Као што рекох, модел КК-а је био идеја у једном тренутку и зато је Човић и ушао у УО да то спроведе. Ово наведено горе нису разлози зашто није заживело, већ искључиво зато што су међународне фудбалске организације удариле рампу јер је такав модел најстроже забрањен.

Што се ове Управе тиче, ја уопште не очекујем да ће они тек тако да оду. Данас је заседање УО-а, па ћемо видети шта ће рећи. Битно је да смо их ми коначно препознали као негативце и да ћемо убудуће заузети правац да се бунимо. Око тога ко ће да дође, ја уопште не лупам главу. Мислим да је Звезда увек довољан магнет да ће неко да се прихвати посла. Сваком новом дајем 2 године форе и онда, ако не ваља, почињем да се буним.

О приватизацији у региону сам доста писао. Од већих клубова се једино Стеауа батрга још да игра нешто, остали су у каналу већем од нас. А и та Стеауа је 7 година била без титуле јер је ''Младост Лучани'' Клуж био боље вођен од стране свог приватног власника него Стеауа од свог. Ми смо, овакви какви смо, у бољем стању од Динама из Букурешта, Левског, ЦСКА Софије. Проблем приватизације овде је што за ФК Црвена звезда и ФК Партизан нема интересената да купе. А без та два клуба као покретача, пројекат не може да заживи. И о томе сам скоро писао.
Reply

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - by Pijanac - 08-02-2015, 07:26 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)