01-23-2004, 02:58 AM
Kad smo vec kod ove lige, navodno Hrvati zagovaraju ligu bez klubova iz Srbije, pa cak i Bh mozda dodje u razmatranje...Sto se tice ex-yu lige, da sigurno bi svak opet poceo pricati o ligi, bilo bi zanimljivo, ali bilo bi i belaja i to zescih, al isto tako smo i mi u bh smatrali da ce biti mrtvih kad se bude ovdje formirala zajednicka liga(kao i gumena kosarkaska liga), pa nije bilo, doduse uvijek ima ekscesa, incidenata, pa cak i vecih frka, al nije pala mrtva glava, a mnogi su smatrali da ce...tako da u jednu ruku neko je za neko protiv, ja licno ni sam ne znam iskreno da li sam za da li protiv...ebiga i ako se bude formirala ili ne, ko da ce neko pitati obicne navijace...ebe se njima za nase misljenje, tako da mislim da puno i ne odlucujemo o tome...
ForeverUltras brkas jabuke i kruske, znam da imas zelju kao i vecina da igrate ligu zajednicku sa klubovima iz rs, ja licno da se pitam, djaba vam svi ti klubovi, tek onda bi vidio, koja sva sela imaju fudbalski klub...Sto se tice Borca da je srpski klub, mozda jeste al od '92...
ForeverUltras brkas jabuke i kruske, znam da imas zelju kao i vecina da igrate ligu zajednicku sa klubovima iz rs, ja licno da se pitam, djaba vam svi ti klubovi, tek onda bi vidio, koja sva sela imaju fudbalski klub...Sto se tice Borca da je srpski klub, mozda jeste al od '92...