Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prve batine ili udarci na utakmici?
Brate Kizo,ma sta je li zgodno ili nije ? Koga je sramota da pise taj i nije navijac,taj treba tekme da gleda iz fotelje.Kao sto rece,takav je navijacki zivot,nekad dobijes,nekad das,pa sve u krug.Elem...
Pre svega da napomenem da sam u ciganskom kopu i sa ciganskom ekipom konstantno od svoje 12 god. a sada imam 24.Bilo je svasta,bas u ono vreme krenule i sankcije,beda, ljudi odlepili...A ovo kazem zato sto su moje najvece batine koje sam primio bile posledica Zvezde i neke Nike kape koju sam nosio u to vreme,jer je upadala u oci zato sto je izgledala onako,malo skuplje.
To je bila grupa grobara iz panceva,ekipa od troje punih kola,a svi su imali tada preko 25 god.pa svi u nekim crnim boxericama,nekim oziljcima,jedan je imao onaj pendrek na dugme(brate,kad ga je otvorio iz rukava,a ono ceo metar),a nas ostala trojica,ostali pobegli.
Nikad nisam praktikovao da bezim(osim kad je stvarno bilo do jaja gusto),pa nisam hteo ni tad.Reko' ajde videce ja klinac(13-14 god),oni svi stariji,postoji valda neki kodeks rekoh, neko nepisano pravilo.Kad ono kontra,ova dvijica jos dobro i prosla,malo ih sutali dok su bili na zemlji skupljeni,a mene brate,odvalili.U fazonu,gistro,ti si kao neki ciganski mangup aaa,kakva ti je ovo kapa,vi ste cigani kao neka preteca modnih stilova(verovatno aludirajuci na veliki broj tada patika sa vazdusnim djonovima na Severu tzv. Air Max u ono vreme,pa upasane trenerke itd...) I uzmu mi tu kapu.Kakvi indijanci,nisam mogao da verujem.Da napomenem da je kapa vracena u tuci kod Ktitora,navatali smo ih posle nekog vremena,bilo nas je dosta,usrali su se bili ko grlice.
Znam sa sam verovatno smorio,ali nista nisam uradio ako ovo ne napisem.Negde '95,ovi moji iz ekipe nesto nisu mogli,pa ja iscimam caleta da ide sa mnom u NS na tekmu,posto je isao dosta puta,a voli i on potajno taj stil.Mi setamo Spensom,ja pusten sal preko ramena,kad neka trojica secam se,Red Firm,kao daj sal da ti ne bi...kad cale BAAM pesnicu u glavu onom firmasu,pa na ovu dvojicu.Kad oni nista,pokupise se i otrcase.

Eto,toliko za sada,ima toga puno ali ovo je nesto cega se i dan danas secam kao da je bilo juce,a znam da ce mi ostati u pamcenju ceo zivot.

Pozdrav!
Reply

Messages In This Thread
Prve batine ili udarci na utakmici? - by Anonymous - 12-20-2003, 11:45 PM
Prve batine ili udarci na utakmici? - by SUSFC - 12-22-2003, 12:06 AM
Prve batine ili udarci na utakmici? - by Casual - 12-22-2003, 04:48 PM
Prve batine ili udarci na utakmici? - by Godra - 12-22-2003, 07:05 PM
Prve batine ili udarci na utakmici? - by supreme - 12-30-2003, 01:04 PM
Prve batine ili udarci na utakmici? - by banne - 12-21-2003, 09:21 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)