Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prve batine ili udarci na utakmici?
Ja u principu neke batine u navijackim okrsajima i nisam dobio. Ako sam imao prilike da dobijem (odlazak zajedno sa Stokom na tekme) - nisam ih dobio jer sam bio sa nekima u OK odnosima, a i kod njih je fora samo klince da diraju. Nisam ni neke batine delio, par samara koje sam dobio, anulirao sam sa par istih, ali sam zato jednom tako bio ispendrecen od strane murije...

JEste da nema mnogo veze sa tekmama, ali batine su batine. Demonstracije i kontramiting decembra 1996. 3 puta smo u Kolarcevoj razbijali kordon, 2 puta pred naletom pandura sam uspeo da se izvucem trceci ka Trgu, ali treci put drugar koji je bio sa mnom je promenio putanju :bes

Ispred one knjizare na spajanju Kneza i Kolarceve ima onaj prolaz (popullarni butik "Tref"). Ortak je tu skocio, a ja dok sam se premisljao, vec je dole stiglo par pandura. Preko mene masa ljudi. Racunam, njih ce da sibaju, a ja cu dole da cucim Big Grin . Medjutim, oni kako su sibali, tako su ljude bacali sa strane, a ja sam pendreke sve blize i blize osecao. Par pendreka mi je u jednom trenu palo preko ledja (iamo sam koznu jaknu), a onda jedan :boks po glavi. Drzim se ja, jer sam imao dukser sa kapuljacom, ali onda :batine Osetim ja toplo oko glave. Izvuku me oni, gaze me, ali se ja ne dam da padnem. U jednom trenutku uspevam da se otrgnem, sav srecan trcim, kad :jebanje - naletim na jos jedan kordon. Tada se odlucim na takticki potez Big Grin pa pitam jednog pandura dame sprovede kroz kordon jer sam povredjen. Naravno, odgovor je bio, ma pusti mene, nemam ti ja sta pomoci. Tada primetim da mi se velikom brzinom priblizava neciji djon i tada krenem u razbijanje kordona, popijem jos par pendreka po ledjima, ali se izvucem :ruke . Nisam hteo da idem u UC ili da trazim pomoc, isao sam peske gore do Liona, tamo su mi bile sestre, sva sreca bilo je hladno pa nisam mnogo krvario. Kad su mi videli rasekotinu naterali su me da odem na usivanje. Svi su se redom krstili kako nisam pao u nesvest jer sam toliko prepesacio sa krvavom glavom. Ipak najsmrdljiviji potez je bio kad su mi sestre i lekari rekli da ipak moraju da zovu pandure! A ja sav prljav, sa djonovima na farmerkama, krvavim dukserom, zavijenom glavom.

Pazi da ih nisam sacekao! :finger

Kizo, maznuli ti topic na Tribini, idi reklamiraj Big Grin
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Prve batine ili udarci na utakmici? - by Anonymous - 12-20-2003, 11:45 PM
Prve batine ili udarci na utakmici? - by SUSFC - 12-22-2003, 12:06 AM
Prve batine ili udarci na utakmici? - by Casual - 12-22-2003, 04:48 PM
Prve batine ili udarci na utakmici? - by Godra - 12-22-2003, 07:05 PM
Prve batine ili udarci na utakmici? - by supreme - 12-30-2003, 01:04 PM
Prve batine ili udarci na utakmici? - by banne - 12-21-2003, 09:21 AM