09-11-2005, 09:46 AM
Quote:Dok je Srba Kosovo ce uvijek da bude Srpsko,i Tacka.....
Samo da napomenem da u zadnjih 14 dana na putu kojim ja svakodnevno putujem dve osobe su ubijene, tri coveka ranjena i srusen spomenik terorista koji su oni sami podigli i sami srusili samo da bih nasli povod za napade na Srbe. Iskreno prijatelji meni je vise pun k.... svega ovoga i blizi se dan kada ce biti ili mi ili oni, vise nema ni grama sansi zivota sa njima.
Vidim da je Sarplaninac, moj prijatelj pokrenuo akciju na Delije netu http://www.delije.net/forum/viewtopic.php?t=5551 i mislim da je akcija na pravom mestu i da barem ovoj deci koja sve ovo prezivljavaju pomognemo da makar na trenutak zaborave sta se sve desava njima iz dana u dan, ako bih doslo do nekog konkretnog dogovora oko dolaska Delija mogao bih da se pobrinem ja i Sarplaninac (necu iznositi detalje, osim na pp). Ako ima neko od nadleznih ovde da ovo cita neka slabodno da svoje misljenje o svemu ovome i da li postoje neke sanse da se ovo izvede. Napomenua bih da se ne radi o tome da se sada sakuplaju pare ili neka pomoc (hrana, odeca...) vec obelezja naseg nam voljenog kluba Crvene zvezde i obelezja nase brace Delija.
Svi pokloni odnosili bih se samo na decu u osnovnoj skoli, u slucaju da je manjak sa obelezjima tj. nije tako mali broj dece u ovom delu gde mi zivimo, doslo bih do organizacije nekog turnira gde bih se deca zabavila i ujedno bih najbolji dobili poklone.
Ovo je samo jedan nas predlog i nadam se da ce biti zadavoljsto nase i vase da ovako nesto ostvarimo.
Pozdrav i hvala svima na razumevanju
Zvezda je zivot ostalo su sitnice
Kosovo cest' le Serbie" "Косово је срце Србије"