12-24-2003, 11:55 PM
Da znate kakvu sam umobolnu kritiku primila na mob. :rofl ,morala sam opet da se javim!
Najpre,rezultat zaista ne znam a i osvanuce po dnevnim novinama( a i naravno da ce biti okaceno ujutru na sajtu
),pa cete procitati!Razlika je bila negde oko 5 golova,ali ono sto je bitno a svi znate,i sto rece jedan vodja,ostvarena je pobeda posle 5 godina!Videlo se da je puna hala bas imponovala igracima,mada licno smatram da je i navijanje bilo odlicno s obzirom da Grobara i nije bilo!Pevale su se standardne pesme kao i na svakom derbiju i polako se uspostavljala pozitivna atmosfera za petak!!!Pocetak tekme je bio kilav,a i sudija se poprilicno trudio da iritira sve oko sebe...dosudio je nekoliko crvenih kartona,pa je shodno ponasanju i bio ispracen...
Kasnije je i dobar rezultat po nas tim uspostavljen i do kraja je kao takav i odrzan!!!
Najpre,rezultat zaista ne znam a i osvanuce po dnevnim novinama( a i naravno da ce biti okaceno ujutru na sajtu

Kasnije je i dobar rezultat po nas tim uspostavljen i do kraja je kao takav i odrzan!!!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]